Vermut amb ‘El Gat Negre Mala Bèstia i Salvatge’

10 / 11 / 2018

Aquest dissabte 10 de novembre a les 12.30h fem un vermut tot descobrint un conte molt especial: «El gat negre mala bèstia i salvatge», un conte que la Maria Aurèlia Capmany va escriure l’any 1962.

Amb motiu de la celebració de l’Any Capmany, recuperem aquesta meravellosa història sobre la relació de la dona amb la natura, acompanyant-la de les il·lustracions de la Natalia Zaratiegui.

Comptarem amb la companyia de Marta Nadal, comissària de l’Any Capmany, i de la il·lustradora Natalia Zaratiegui.

Brindarem amb monólogo vino i amb vermut.

Este sábado 10 de noviembre a las 12.30h haremos un vermut descubriendo un cuento muy especial: «El gato negro mala bestia y salvaje», un cuento que Maria Aurèlia Capmany escribió en 1962.

Con motivo de la celebración del Año Capmany recuperamos esta maravillosa historia sobre la relación de la mujer con la naturaleza, acompañándola de las ilustraciones de la Natalia Zaratiegui.

Contaremos con la compañía de Marta Nadal, comisaria del Año Capmany, y de la ilustradora Natalia Zaratiegui.

Brindaremos con monólogo vino y con vermut.

This Saturday, November 10 at 12.30 we will offer a vermouth discovering a very special story: «The Black WIld and Beasty Cat,» a story that Maria Aurèlia Capmany wrote in 1962.

On the occasion of the Capmany Year celebration, we recover this wonderful story about the woman’s relationship with nature, accompanied by the illustrations by Natalia Zaratiegui.

We will have the company of Marta Nadal, curator of the Year Capmany, and the illustrator Natalia Zaratiegui.

Drinks thanks to monólogo vino and vermouth.

Agenda